II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
4.1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu podczas konferencji metodycznej pn. Budząca się szkoła w ramach Projektu POKL.09.04.00-16-002/13 pn. Neurony na rzecz ucznia i szkoły -przygotowanie nauczyciela do funkcjonowania w szkole XXI w.
4.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ. Wykonawca zobowiązuje się do
dostarczania produktów żywnościowych do miejsca świadczenia usługi własnym transportem
na własny koszt i ryzyko, przy zachowaniu odpowiednich reżimów sanitarnych wymaganych dla przewozu żywności zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie
żywności i żywienia (Dz. U. 2015 poz. 594, z późn. zm.) oraz innymi aktualnie
obowiązującymi przepisami prawa w zakresie przedmiotu zamówienia.
4.3. Miejsce realizacji
usługi: Regionalne Centrum Rozwoju Edukacji, 45-315 Opole, ul. Głogowska 27.
Catering - ogłoszenie o zamówieniu.pdf
Catering - SIWZ.doc
Catering - Załącznik nr 1 - Szczegółowy opis przedmiotu zamowienia.docx
Catering - Załącznik nr 2 - Formularz ofertowy.doc
Catering - Załącznik nr 3 - Oświadczenie z art 22.docx
Catering - Załącznik nr 4 - Oświadczenie z art 24 ust. 1.doc
Catering - Załącznik nr 5 - Oświadczenie z art. 24 ust.2 pkt 5.doc
Catering - Załącznik nr 6 - Wzór umowy.doc
Catering - Załącznik nr 7 - Zestawienie referencji.doc
Catering - Strona - wybór oferty.doc
Catering - Załącznik do Informacji o wyborze oferty.doc
Catering - ogłoszenie o udzieleniu zamówienia.pdf