Powiększ czcionkę za pomocą skrótu klawiszowego CTRL +, a pomniejsz za pomocą CTRL -

Zapytanie ofertowe na dostawę art. spożywczych

Opole, 04.04.2013.

Zapytanie ofertowe

dotyczy zamówienia na dostawy artykułów spożywczych

 

  1.  ZAMAWIAJĄCY

Regionalne Centrum Rozwoju Edukacji, ul. Głogowska 27, 45-315 Opole, tel.:+48774579895, fax: +48774552979

http://www.rcre.opolskie.pl

 

  1. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych na przeprowadzenie zajęć „Uczymy się od mistrza” realizowanych, w ramach Projektu systemowego nr POKL.09.02.00-16-008/12 pn. „Sieć współpracy na rzecz nowoczesnej szkoły zawodowej” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

 

  1. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych na przeprowadzenie zajęć „Uczymy się od mistrza” realizowanych w trzech terminach w sześciu szkołach na terenie województwa opolskiego.

Miejsce dostarczenia produktów: Opole, ul. Głogowska 27.

 

Wykonawca dostarcza 6 pakietów (takich samych) artykułów spożywczych wymienionych w tabeli nr 1 na dzień przed planowanymi zajęciami:

10.04.2013r. - 2 szkoły (2 zestawy produktów)

16.04.2013r. - 2 szkoły (2 zestawy produktów)

18.04.2013r. - 2 szkoły (2 zestawy produktów)

 

Tabela nr 1

 

Lp.

Składniki

Jednostka miary

Ilość

1

Pomidory koktajlowe

kg

0,5

2

Tomato pronto knorr 2kg

szt

1

3

Oliwa z oliwek

litr

0,1

4

Śmietana Creme Fraiche min. 24%

litr

0,3

5

Bazylia doniczka

szt

1

6

Bagietka

szt

2

7

borowiki mrozone

kg

1

8

rosti ziemniaczane Farm frits 2,5kg

opakowanie

1

9

ser grana padano

kg

0,2

10

kiełki sakura mix 15g

szt

3

11

olej do smażenia

litr

1

12

czekolada gorzka min 70% kakaowca

kg

0,3

13

truskawki

kg

0,5

14

maliny

kg

0,25

15

jezyny

kg

0,25

16

mięta doniczka

szt

1

17

sos czekoladowy do lodów

litr

0,2

18

śmietana Creme Fraiche min 24%

litr

0,3

19

polędwiczki wieprzowe

kg

2

 

Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia.

 

Wykonawca zobowiązuje się do dostarczania produktów żywnościowych do siedziby Zamawiającego własnym transportem na własny koszt i ryzyko, przy zachowaniu odpowiednich reżimów sanitarnych wymaganych dla przewozu żywności zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225, z późn. zm.) oraz innymi aktualnie obowiązującymi przepisami prawa w zakresie przedmiotu zamówienia. Koszt dostarczenia musi być wliczony w oferowane ceny jednostkowe produktów, Wykonawcy nie przysługuje odrębne wynagrodzenie z tytułu dostarczenia produktów.

 

  1. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych.
  2. Zamawiający dopuszcza możliwości powierzenia części lub całości zamówienia podwykonawcom.

 

  1. TERMIN I MIEJSCE WYKONANIA ZAMÓWIENIA

Termin wykonania przedmiotu zamówienia: 09.04.2013,15.04.2013,17.04.2013

Miejsce świadczenia usługi: jak w punkcie II.1 niniejszego zapytania ofertowego.

 

  1. OPIS SPOSBU PRZYGOTOWANIA OFERTY

Oferta powinna być:

  • opatrzona pieczątką firmową,
  • posiadać datę sporządzenia,
  • zawierać adres lub siedzibę oferenta, numer telefonu, numer NIP,
  • podpisana czytelnie przez wykonawcę.

Ofertę należy sporządzić według następującej kalkulacji:

 

 

Cena brutto za jeden pakiet artykułów spożywczych……………….. zł

Ogółem cena oferty za 6 pakietów wynosi brutto ………………………zł

(słownie: …………………………………………………………….)

 

  1. MIEJSCE ORAZ TERMIN SKŁADANIA OFERT

1.    Oferta powinna być przesłana za pośrednictwem: poczty elektronicznej na adres: , do dnia 08.04.2013. roku. Do godziny 11:00

  1. Ocena ofert zostanie dokonana do dnia 08.04.2013. Wybór najkorzystniejszej zostanie ogłoszony tego samego dnia pod adresem: http://bip.rcre.opolskie.pl/41/14/zamowienia_do_14000euro.html
  2. Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
  3. Oferent może przed upływem terminu składania ofert zmienić lub wycofać swoją ofertę.
  4. W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od oferentów wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
  5. Zapytanie ofertowe zamieszczono na stronie: http://bip.rcre.opolskie.pl/41/14/zamowienia_do_14000euro.html

 

  1. OCENA OFERT

Zamawiający dokona oceny ważnych ofert na podstawie następujących kryteriów: cena ofertowa - 100%.

 

  1. INFORMACJE DOTYCZĄCE WYBORU NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY

O wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający zawiadomi oferentów za pośrednictwem strony internetowej znajdującej się pod adresem http://bip.rcre.opolskie.pl/41/14/zamowienia_do_14000euro.html. Dodat­kowo oferent, którego oferta zostanie wybrana, zostanie powiadomiony o tym fakcie przy pomocy poczty elek­tronicznej.

 

  1. DODATKOWE INFORMACJE

Dodatkowych informacji udziela kierownik projektu Adam Koj pod numerem telefonu 601 54 79 68 oraz adresem email: .

 

 Dyrektor

mgr Lesław Tomczak

DOCXzapytanie cenowe dostawa art spozywczych.docx

DOCXwyniki spozywcze.docx

 

  • Opublikował: Krzysztof Sielchanowicz, data publikacji: 04-04-2013 15:15
  • Modyfikował: Artur Nowak, data modyfikacji: 08-04-2013 19:23
  • Podmiot udostępniający: Regionalne Centrum Rozwoju Edukacji
  • Wytworzył lub za treść odpowiada: Krzysztof Sielchanowicz
  • Data wytworzenia: 04-04-2013
  • Ilość wyświetleń: 1034
  • Link do strony: http://bip.rcre.opolskie.pl/89/14/zapytanie-ofertowe-na-dostawe-art-spozywczych.html
  • Opublikował: Krzysztof Sielchanowicz, data publikacji: 04-04-2013 15:15
  • Modyfikował: Artur Nowak, data modyfikacji: 08-04-2013 19:23
  • Podmiot udostępniający: Regionalne Centrum Rozwoju Edukacji
  • Wytworzył lub za treść odpowiada: Krzysztof Sielchanowicz
  • Data wytworzenia: 04-04-2013
  • Ilość wyświetleń: 1034
  • Link do strony: http://bip.rcre.opolskie.pl/89/14/zapytanie-ofertowe-na-dostawe-art-spozywczych.html
  • Data publikacji: 04-04-2013 15:15 przez: Krzysztof Sielchanowicz
  • Data modyfikacji: 08-04-2013 19:23 przez: Artur Nowak
  • Podmiot udostępniający: Regionalne Centrum Rozwoju Edukacji
  • Wytworzył lub za treść odpowiada: Krzysztof Sielchanowicz
  • Data wytworzenia: 04-04-2013
  • Ilość wyświetleń: 1034
Rozwiń rejestr zmian plików
Rozwiń rejestr zmian strony
  •  
    08-04-2013, godz. 19:23:32
    Modyfikacja strony przez: Artur Nowak
  •  
    04-04-2013, godz. 15:15:09
    Modyfikacja strony przez: Krzysztof Sielchanowicz
Dane adresowe:

Regionalne Centrum Rozwoju Edukacji
45-315 Opole
ul. Głogowska 27

 

tel.: +48774579895
fax: +48774552979
e-mail: kontakt@rcre.opolskie.pl