31/ZPPU/RCRE/POKL9.2/2015 Opole, 23.11.2015 r.
Zapytanie ofertowe
dotyczy zamówienia na usługę restauracyjną w ramach projektu pn. „Opolskie szkolnictwo zawodowe bliżej rynku pracy”
- ZAMAWIAJĄCY
Regionalne Centrum Rozwoju Edukacji, ul. Głogowska 27, 45-315 Opole,
tel.:+48774579895, fax: +48774552979
http://www.rcre.opolskie.pl kontakt@rcre.opolskie.pl
- OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
- Przedmiotem zamówienia jest usługa restauracyjna świadczona dla dwudziestu praktykantów w ramach projektu pn. „Opolskie szkolnictwo zawodowe bliżej rynku pracy”, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
- Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa restauracyjna świadczona dla 20 praktykantów, która będzie obejmowała możliwość skorzystania z jednego posiłku (obiadu) dziennie w terminie od 01.12.2015 r. do 31.12.2015 r., łącznie 25 dni roboczych pn-so (25 obiadów dla 20 osób, razem 500 posiłków). Restauracja lub bar będzie znajdował się terenie miasta Opola w odległości do 1 kilometra od Dworca Głównego PKP w Opolu.
Godziny, w których będzie możliwość spożycia posiłku: od 13:00 do 16:00.
Jeden posiłek (obiad) będzie składał się z:
- Zupa minimum 450 ml,
- Drugie danie do wyboru dwa rodzaje składające się z minimum:
- ziemniaki 200 g,
- mięso 90 g,
- surówka 100 g,
- kompot 200 ml.
- Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych.
- Zamawiający nie dopuszcza możliwości powierzenia części lub całości zamówienia podwykonawcom.
- TERMIN I MIEJSCE WYKONANIA ZAMÓWIENIA
Termin wykonania przedmiotu zamówienia: 01.12.2015 r. do 31.12.2015 r.
Miejsce świadczenia usługi: Restauracja lub bar musi znajdować się terenie miasta Opola w odległości do 1 kilometra od Dworca Głównego PKP w Opolu.
- OPIS SPOSBU PRZYGOTOWANIA OFERTY
Oferta powinna:
- być opatrzona pieczątką firmową lub posiadać podane imię i nazwisko wykonawcy,
- posiadać datę sporządzenia,
- zawierać adres lub siedzibę wykonawcy, numer telefonu, numer NIP,
- być podpisana czytelnie przez wykonawcę,
- posiadać cenę ofertową brutto za całość zamówienia (liczbowo i słownie).
Ofertę należy sporządzić według następującej kalkulacji:
Cena brutto za jeden posiłek (obiad) ……………….. zł
Ogółem cena oferty za 500 posiłków (obiadów) wynosi brutto ……………………… zł
(słownie: …………………………………………………………….)
|
- MIEJSCE ORAZ TERMIN SKŁADANIA OFERT
- Oferta powinna być przesłana za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: tlagiewka@rcre.opolskie.pl, lub pisemnie na adres Regionalne Centrum Rozwoju Edukacji, ul. Głogowska 27, 45-315 Opole, pok. 1.24. do dnia 30.11.2015 r. do godziny 12:00.
- Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
- Oferent może przed upływem terminu składania ofert zmienić lub wycofać swoją ofertę.
- W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od oferentów wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
- Zapytanie ofertowe zamieszczono na stronie:
http://bip.rcre.opolskie.pl/511/28/zamowienia-do-30000.html
- Zamawiający zastrzega sobie możliwość unieważnienia postępowania na każdym jego etapie.
- OCENA OFERT
Zamawiający dokona oceny ważnych ofert na podstawie następujących kryteriów: cena ofertowa - 100%.
- Zamawiający zastrzega sobie prawo do podjęcia negocjacji w szczególności z Wykonawcą, którego oferta jest najkorzystniejsza.
- Zamawiający zastrzega sobie prawo do podjęcia negocjacji w przypadku, gdy cena oferowana brutto przekroczy kwotę, jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.
- INFORMACJE DOTYCZĄCE WYBORU NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY
O wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający zawiadomi oferentów za pośrednictwem strony internetowej znajdującej się pod adresem: http://bip.rcre.opolskie.pl/511/28/zamowienia-do-30000.html
Dodatkowo Wykonawcy, zostaną powiadomieni o tym fakcie przy pomocy poczty elektronicznej.
- DODATKOWE INFORMACJE
Dodatkowych informacji udziela asystent kierownika projektu Bartłomiej Piechaczek, pod numerem telefonu 77 4047547 oraz adresem email: bpiechaczek@rcre.opolskie.pl.
Z poważaniem
Dyrektor
(-) mgr Lesław Tomczak
DOCZapytanie ofertowe posilki.doc
DOCWyniki- posiłki.doc