Opole, 22.03.2013.
Zapytanie ofertowe
dotyczy zamówienia na usługę restauracyjną
Regionalne Centrum Rozwoju Edukacji, ul. Głogowska 27, 45-315 Opole, tel.:+48774579895, fax: +48774552979
Przedmiotem zamówienia jest usługa restauracyjna świadczona dla dwóch praktykantów w ramach Projektu systemowego nr POKL.09.02.00-16-008/12 pn. „Sieć współpracy na rzecz nowoczesnej szkoły zawodowej” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Przedmiotem zamówienia jest usługa restauracyjna świadczona dla dwóch praktykantów, która będzie obejmowała możliwość skorzystania z jednego posiłku (obiadu) w terminie od 08.04.2013r. do 30.04.2013r. łącznie 17 dni roboczych (17 obiadów dla 2 osób razem 34 posiłki). Restauracja lub bar będzie znajdował się terenie miasta Opola w odległości do 1 kilometra od Dworca Głównego w Opolu
Godziny w których będzie możliwość spożycia posiłku od 14:00 do 16:00
Jeden posiłek (obiad) będzie składał się z:
- ziemniaki 200g
- mięso 90g
- surówka 100g
- kompot 200 ml
Termin wykonania przedmiotu zamówienia: 08-30.04.2013
Miejsce świadczenia usługi: jak w punkcie II.1 niniejszego zapytania ofertowego.
Oferta powinna być:
Ofertę należy sporządzić według następującej kalkulacji:
Cena brutto za jeden posiłek (obiad) ……………….. zł Ogółem cena oferty za 34 posiłki (obiady) wynosi brutto ………………………zł (słownie: …………………………………………………………….) |
1. Oferta powinna być przesłana za pośrednictwem: poczty elektronicznej na adres: , do dnia 27.03.2013. roku.
Zamawiający dokona oceny ważnych ofert na podstawie następujących kryteriów: cena ofertowa - 100%.
O wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający zawiadomi oferentów za pośrednictwem strony internetowej znajdującej się pod adresem http://bip.rcre.opolskie.pl/41/14/zamowienia_do_14000euro.html. Dodatkowo oferent, którego oferta zostanie wybrana, zostanie powiadomiony o tym fakcie przy pomocy poczty elektronicznej.
Dodatkowych informacji udziela kierownik projektu Adam Koj pod numerem telefonu 601 54 79 68 oraz adresem email: .
Dyrektor
mgr Lesław Tomczak
zapytanie cenowe na usługę restauracyjną.pdf