Zapytanie ofertowe
dotyczy zamówienia na dostawy artykułów spożywczych
Regionalne Centrum Rozwoju Edukacji, ul. Głogowska 27, 45-315 Opole, tel.:+48774579895, fax: +48774552979
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych na przeprowadzenie zajęć „Uczymy się od mistrza” realizowanych, w ramach Projektu systemowego nr POKL.09.02.00-16-008/12 pn. „Sieć współpracy na rzecz nowoczesnej szkoły zawodowej” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych na przeprowadzenie zajęć „Uczymy się od mistrza” realizowanych w trzech terminach w sześciu szkołach na terenie województwa opolskiego.
Miejsce dostarczenia produktów: Opole, ul. Głogowska 27.
Wykonawca dostarcza 6 pakietów (takich samych) artykułów spożywczych wymienionych w tabeli nr 1 na dzień przed planowanymi zajęciami:
26.03.2013r. wtorek - 2 szkoły (2 zestawy produktów)
10.04.2013r. środa - 2 szkoły (2 zestawy produktów)
18.04.2013r. czwartek - 2 szkoły (2 zestawy produktów)
Tabela nr 1
Lp. |
Składniki |
Jednostka miary |
Ilość |
1 |
Pomidory koktajlowe |
kg |
0,5 |
2 |
Tomato pronto knorr 2kg |
szt |
1 |
3 |
Oliwa z oliwek |
litr |
0,1 |
4 |
Śmietana Creme Fraiche min. 24% |
litr |
0,3 |
5 |
Bazylia doniczka |
szt |
1 |
6 |
Bagietka |
szt |
2 |
7 |
borowiki mrozone |
kg |
1 |
8 |
rosti ziemniaczane Farm frits 2,5kg |
opakowanie |
1 |
9 |
ser grana padano |
kg |
0,2 |
10 |
kiełki sakura mix 15g |
szt |
3 |
11 |
olej do smażenia |
litr |
1 |
12 |
czekolada gorzka min 70% kakaowca |
kg |
0,3 |
13 |
truskawki |
kg |
0,5 |
14 |
maliny |
kg |
0,25 |
15 |
jezyny |
kg |
0,25 |
16 |
mięta doniczka |
szt |
1 |
17 |
sos czekoladowy do lodów |
litr |
0,2 |
18 |
śmietana Creme Fraiche min 24% |
litr |
0,3 |
19 |
polędwiczki wieprzowe |
kg |
2 |
Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia.
Wykonawca zobowiązuje się do dostarczania produktów żywnościowych do siedziby Zamawiającego własnym transportem na własny koszt i ryzyko, przy zachowaniu odpowiednich reżimów sanitarnych wymaganych dla przewozu żywności zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225, z późn. zm.) oraz innymi aktualnie obowiązującymi przepisami prawa w zakresie przedmiotu zamówienia. Koszt dostarczenia musi być wliczony w oferowane ceny jednostkowe produktów, Wykonawcy nie przysługuje odrębne wynagrodzenie z tytułu dostarczenia produktów.
Termin wykonania przedmiotu zamówienia: 25.03.2013,09.04.2013,17.04.2013
Miejsce świadczenia usługi: jak w punkcie II.1 niniejszego zapytania ofertowego.
Oferta powinna być:
Ofertę należy sporządzić według następującej kalkulacji:
Cena brutto za jeden pakiet artykułów spożywczych……………….. zł Ogółem cena oferty za 6 pakietów wynosi brutto ………………………zł (słownie: …………………………………………………………….) |
1. Oferta powinna być przesłana za pośrednictwem: poczty elektronicznej na adres: , do dnia 25.03.2013. roku. Do godziny 11:00
Zamawiający dokona oceny ważnych ofert na podstawie następujących kryteriów: cena ofertowa - 100%.
O wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający zawiadomi oferentów za pośrednictwem strony internetowej znajdującej się pod adresem http://bip.rcre.opolskie.pl/41/14/zamowienia_do_14000euro.html. Dodatkowo oferent, którego oferta zostanie wybrana, zostanie powiadomiony o tym fakcie przy pomocy poczty elektronicznej.
Dodatkowych informacji udziela kierownik projektu Adam Koj pod numerem telefonu 601 54 79 68 oraz adresem email: .
Dyrektor
mgr Lesław Tomczak
zapytanie cenowe dostawa art spozywczych.pdf